Köz Kırmızı Biberli Yoğurtlu Meze
Köz kırmızı biber olur da yoğurt eksik olur mu hiç? Şimdi sizin de en çok sevdiğiniz iki lezzeti bir ara-ya getiriyoruz ve bu meze için ufak bir lezzet sırrımız da olacak.
Tarifte süzme yoğurt tercih etmenizi öneriyoruz, daha lezzetli ve kıvamlı bir meze elde etmenizi sağ-lar.
Malzemeler:
Süzme Yoğurt
Kühne Közlenmiş Kırmızı Biber
Sirke
Tuz
Közlenmiş kırmızı biberleri julyen doğrayıp servis tabağınıza alın. Süzme yoğurdu ekleyin ve meze-nize lezzet katacak ufak sırrımız olan 1 tatlı kaşığı sirkeyi de ekleyin. İsteğe bağlı olarak tuz veya baharat ekleyebilirsiniz. Son olarak mezenizin üzerinden sızma zeytinyağınızı gezdirin, kıyılmış maydanoz ile de süsleyerek servise hazır hale getirin. Afiyet olsun! :)