Kühne Közlenmiş Patlıcan ile Hünkar Beğendi Tarifi
Malzemeler
500 gr kuzu kuşbaşı
2 adet soğan
3-4 diş sarımsak
3 adet domates
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
30 gr un
30 gr tereyağı
500 ml süt
100 gr kaşar peyniri
2 su bardağı sıcak su
Kühne Közlenmiş Patlıcan
Nasıl Yapılır?
1. Soğan, sarımsak ve domatesler doğranır.
2. Önce soğan ve sarımsak tavaya alınarak kavrulur hemen ardından kuşbaşı doğranmış et eklenir.
3. Domatesler de eklenerek iyice kavrulur.
4. Ayrı bir tavada tereyağı eritildikten sonra un ilave edilerek kavrulur.
5. Tuz, süt ve karabiber ile beraber karıştırmaya devam edilir.
6. Daha sonra, Kühne Közlenmiş Patlican ve kaşar da eklenir.
7. Kıvam yoğunlaştıktan sonra hazırlanan kuşbaşı et ile servise hazır hale gelir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.