You are here

Kühne Elma Sirkesi ile Gazpacho Çorbası

Malzemeler

4 adet büyük boy domates
2 adet orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
3 adet salatalık
1 adet orta boy yeşil dolmalık biber
1 adet orta boy kırmızı dolmalık biber
1 adet orta boy sarı dolmalık biber
1 adet limon
5 su bardağı su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı Kühne Doğal Fermante Elma Sirkesi
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
Fermente

Nasıl Yapılır?

 

1. Domates, kuru soğan ve salatalıklar küp şeklinde doğranır.
2. Sarımsak, dolmalık yeşil ve kırmızı biberler (çekirdeklerinden ayıracak şekilde) kesilir.
3. Doğranmış malzemeler mutfak robotuna aktarılır ardından iri parça halindeki ekmek içleri eklenir.
4. Malzemeleri püre haline getirdikten sonra üzerine su ekleyip metal bir çırpıcı ile karıştırılır.
5. Zeytinyağı, Kühne Doğal Fermente Elma Sirkesi, mayonez, tuz ve karabiber de ilave edilerek karıştırılmaya devam edilir.
6. Çorba, koyu bir kıvama getirildikten sonra biraz buzdolabında bekletilir.

 

Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.