You are here

Kühne Tuzazz Kornişon Turşusu ile Ton Balıklı Atıştırmalık Tarifi

Malzemeler:
150 Gram Ton Balığı
2 Adet Kırmızı Soğan
1 Çorba Kaşığı Mayonez
200 Gram Labne
1 Adet Yedikule Marul
Kühne Tuzazz Kornişon Turşusu
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
5-6 Adet Pastane Ekmeği
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

 

1) 2 çorba kaşığı zeytinyağını tavaya koyun ve altını açın.
2) 2 kırmızı soğan yarım halkalar şeklinde doğrayın ve tavaya ilave edin.
3) Yaklaşık 10 dakika karamelize olana kadar kavurun.
4) 2 salatalık turşusunu tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
5) 200 gr İçim labneyi kaseye koyun ve karıştırın.
6) 1 çorba kaşığı mayonezi, birer çay kaşığı tuz, karabiber ve pul biberi ve Kühne Tuzazz Kornişon Turşusu’nu labnenin içine ilave edin ve karıştırın.
7) 150 gr ton balığına 1 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin.
8) 5-6 tane boş pastane ekmeğini ortadan ikiye kesin, ekmeğin lezzetlenmesini istiyorsanız soğan kavurduğunuz tavada hafif ısıtabilirsiniz.
9) 1 adet Yedikule marulu yaprak yaprak ayırıp ince ince kıyın.
10) İlk olarak ekmeklerin tabanına hazırladığınız labneli karışımı, üzerine 1 yaprak ince kestiğiniz Yedikule marulu, karamelize soğanını ve ton balığını da koyarak servis edebilirsiniz.
 

Afiyet olsun!

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.