Malzemeler:
- 500 gr Balkabağı
- 1 Adet Havuç
- 1 Adet Soğan
- 1 Adet Patates
- 2 Adet Kereviz Sapı
- 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
- Yarım Su Bardağı Krema (100ml)
- Kühne Trüf Mantarlı Acı Sos
Nasıl Yapılır?
1) Isıttığımız tencereye tereyağını alıp eritiyoruz.
2) Soğanları güzelce sararana kadar kavuruyoruz.
3) Ardından patates ve havucu ekliyoruz.
4) Sebzeleri güzelce kavuruyoruz.
5) Kereviz saplarını ekliyoruz.
6) Balkabaklarını ekleyip biraz kavurduktan sonra üzerini geçecek kadar sıcak su ekliyoruz.
7) Kapağını kapatıp kaynamaya bırakıyoruz.
8) Kaynadıktan sonra kenara alıp blenderdan geçiriyoruz.
9) Ardından 100 ml krema, 1 çorba kaşığı Kühne Trüf Mantarlı Acı Sos'u ekleyip 5 dk pişiriyoruz.
10) Ardından servis tabağına alıyoruz.
11) Yarım su bardağı kremayı ve Kühne Trüf Mantarlı Acı Sos'u üzerinde gezdirerek süsleyebilirsiniz.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.