Kühne Soya Sosu ve Arabbiata Sos ile Yufka Mantısı Tarifi
Malzemeler:
500 gr taze yufka
300 gr yağlı dana kıyma
Kühne Soya Sosu
Karabiber
Pul biber
30 gr tereyağı
Kühne Arabbiata Sos
200 gr süzme yoğurt
10 gr maydanoz
Nasıl Yapılır?
1. Karabiber eklenir.
2. Pul biber eklenir.
3. Kühne Soya Sosu eklenir.
4. Karıştırılır.
5. Şerit halinde kesilen yufkalar hazırlanan kıyma harcıyla sarılır.
6. Üzerine tereyağı eklenir.
7. 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.