Malzemeler:
Yarım kg tavuk kanat
1/4 su bardağı Kühne Soya Sosu
1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil
3 diş rendelenmiş sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Nasıl Yapılır?
1) Tavuk kanatları hariç tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın.
2) Tavuk etlerini ilave edin ve iyice harmanlayın.
3) Kabın üzerini streç film ile sıkıca kapatın ve buzdolabında 1-2 saat dinlendirin.
4) Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
5) Tavuk etlerini yağlı kağıt üzerine dizerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.