You are here

Kühne Soya Sosu ile Çoban Kavurma Tarifi

Malzemeler:
750 gr Kuşbaşı Et
100 gr Tereyağı
1 Tane Kuru Soğan
3 Tane Sivri Biber
2 Tane Domates
1 Tatlı Kaşığı Kekik
1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Kimyon
2 Yemek Kaşığı Kühne Soya Sosu
Tuz

Nasıl Yapılır?

 

1) İlk olarak tereyağını tencerede eritin ve 750 gram kuş başı doğranmış eti ilave edip soteleyin, kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.
2) Tamamen pişmeden önce 1 adet küp doğranmış soğanı ve 3 adet biberi ekleyip kavurun.
3) Soğan ve biber pişince 2 adet küp doğranmış domatesle birlikte, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı pul biber ya da toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kimyon ekleyin.
4) Son olarak 2 yemek kaşığı Kühne Soya Sosu’nu ekleyip 8-10 dakika pişmeye bırakın.
5) Zevkinize göre sıcak şekilde servis edin.
Afiyet olsun!

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.