You are here

Kühne Salatalık Turşusu ve Hardal ile Kerevizli Yeşil Salata Tarifi

Malzemeler:
13 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet büyük boy kereviz
1 adet sıkma portakal
1-2 adet limon
1/2 çay kaşığı tuz
8 adet marul yaprağı
10 adet Kühne
Salatalık Turşusu
4-5 dal dereotu

Nasıl Yapılır?

1. Kerevizler ince ince doğranır.
2. Kühne Salatalık Turşusu marul ve dereotu ince ince doğranır.
3. Yoğurt, Kühne Hardal ve tuz ayrı bir kasede karıştırılır.
4. Zeytinyağı ve kerevizler yaklaşık 5 dakika kavrulur.
5. Tuz, portakal ve limon suyu kerevizlere eklenir, 10 dakika pişirilir.
6. Kühne Salatalık Turşusu, dereotu ve marul kerevizlere eklenip karıştırılır.
7. Kühne Hardal ile hazırladığımız sos eklenip karıştırılır.
8. Hazır olan Kühne Salatalık Turşulu kereviz salatımız servis edilir.