You are here

Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos ve Elma Sirkesi ile Şeftalili Galet Tarifi

Malzemeler

125 gr tereyağı
175 gr un
4 yemek kaşığı toz şeker
Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos
1 yemek kaşığı Kühne Elma Sirkesi
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı nişasta
4 adet şeftali
15 adet frambuaz

Nasıl Yapılır?

 

1. Hamur malzemeleri karıştırılır ve buzdolabına kaldırılır.
2. Şeftaliler doğranır.
3. Bir kasede meyveli karışım için gereken malzemeler karıştırılır.
4. Hamur iki yağlı kağıt arasında merdane yardımıyla açılır.
5. Ortasına meyveler dizilir ve hamur kenarlarından içe doğru katlanır.
6. 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir.

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.