You are here

Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos ile Berry Hibiscus Tarifi

Malzemeler:
3 tatlı kaşığı hibiscus çayı
50 gr böğürtlen
3 tatlı kaşığı şeker
Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos
Tane nane
Buz

Nasıl Yapılır?

 

1. Kaynar su French Pressin içine dökülür.
2. Hibiscuslar kaynar suyun içine atılır.
3. French Presste 10 dakika demlenmesi beklenir.
4. Bir kaseye böğürtlenler eklenir.
5. Üzerine şekerler eklenerek böğürtlenler ezilir.
6. İyice ezildikten sonra üzerine Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos ilave edilir.
7. Soğuyan hibiscus çayı süzgeçten geçirilerek böğürtlenlerin üzerine eklenir.
8. Bardağa dökülür, isteğe bağlı olarak buz eklenip servis edilir.

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.