Malzemeler:
1 kavanoz garnitür
100 gr Kühne Közlenmiş Kırmızı Biber
50 gr Kühne Kornişon Turşu
50 gr dereotu
150 gr süzme yoğurt
150 gr mayonez
50 gr Kühne Hardal
Nasıl Yapılır?
1. Kühne Kornişon Turşu küp küp doğranır.
2. Dereotu ince ince doğranır.
3. Yoğurt ilave edilir.
4. Mayonez ilave edilir.
5. Dereotu ilave edilir.
6. Kühne Közlenmiş Kırmızı Biber ilave edilir.
7. Tuz ilave edilir.
8. Kühne Hardal ilave edilir.
9. Tüm malzemeler karıştırılır.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.