Fileto tavuk göğsü
1 su bardağı su
2 diş sarımsak
2 kapya biber
1 kuru soğan
1 paket krema
1.5 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Nasıl Yapılır?
1. Tavuklar jülyen şekilde doğranır, üzerine tuz, zeytinyağı ve defne yaprağı eklenerek karıştırdıktan sonra streçlenip yarım saat dinlendirilir.
2. Soğan, sarımsak ve kapya biberi doğranarak kızgın yağda pişirilir. Üzerine tuz karabiber ilave edildikten sonra hazırlanan tavukla beraber karıştırılır.
3. Tavuk istenilen beyaz kıvama geldikten sonra krema ve Kühne Köri Sos eklenerek karıştırılır.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.