Kühne Köri Sos ve Közlenmiş Kırmızı Biber ile Karnabahar Tempura Tarifi
Malzemeler
1 adet küçük boy karnabahar
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 şişe maden suyu
300 ml ayçiçek yağı
2 diş sarımsak
250 gr süzme yoğurt
Kühne Közlenmiş Kırmızı Biber
Kühne Köri Sos
Tuz
Nasıl Yapılır?
1. Karnabaharlar doğranır.
2. Sarımsaklar ince ince doğranır.
3. Son olarak Kühne Közlenmiş Kırmızı Biberler doğranır ve kenara bırakılır.
4. Bir kaba nişasta, Kühne Köri Sos ve su eklenerek çırpılır.
5. Karnabaharlar karışıma eklenip karıştırılır.
6. Yoğurdun üzerine doğranan biber ve sarımsaklar eklenir.
7. Ardından tuz eklenip doğrayıcıdan geçirilir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.