You are here

Kühne Köri Sos ve Közlenmiş Kırmızı Biber ile Karnabahar Tempura Tarifi

Malzemeler

1 adet küçük boy karnabahar
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 şişe maden suyu
300 ml ayçiçek yağı
2 diş sarımsak
250 gr süzme yoğurt
Kühne Közlenmiş Kırmızı Biber
Kühne Köri Sos
Tuz

Nasıl Yapılır?

 

1. Karnabaharlar doğranır.
2. Sarımsaklar ince ince doğranır.
3. Son olarak Kühne Közlenmiş Kırmızı Biberler doğranır ve kenara bırakılır.
4. Bir kaba nişasta, Kühne Köri Sos ve su eklenerek çırpılır.
5. Karnabaharlar karışıma eklenip karıştırılır.
6. Yoğurdun üzerine doğranan biber ve sarımsaklar eklenir.
7. Ardından tuz eklenip doğrayıcıdan geçirilir.

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.