Kühne Kahvaltılık Sos ile Avokadolu Kızarmış Ekmek Tarifi
Malzemeler
2 adet yumurta
2 dilim tost ekmeği
1 adet avokado
50 gr çeri domates
Kühne Kahvaltılık Sos
Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos
Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesi
Tuz
Karabiber
Pul Biber
Nasıl Yapılır?
1. Çeri domatesler doğranır. Avokadolar ise kabuğu soyulup dilim şeklinde doğranır.
2. Aynı zamanda tost dilim şeklindeki ekmekler 150 derecelik fırında 15 dakika boyunca ısıtılır.
3. Tencerede kaynayan suya Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesi eklenip karıştırılır.
4. Karıştırıken içine yumurta içi ilave edilir. Kabardıktan sonra süzgeçle alınır.
5. Ekmekleri fırından aldıktan sonra üzerlerine Kühne Kahvaltılık Sos sürülür.
6. Üzerine önce avokado dizilir sonra Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos dökülür.
7. Son olarak, poşe yumurtalar koyularak ortadan ikiye kesilir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.