Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesiyle Tuzlu Kurabiye Tarifi
Malzemeler
Yarım paket margarin
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesi
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı şeker
3 su bardağı un
Üzeri için;
yumurta sarısı
Çörek otu
Susam
Nasıl Yapılır?
1. Yumuşamış margarin, sıvı yağ, yumurta akı, tuz ve Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesi karıştırma kabına alınıp karıştırılır.
2. Eklenen malzemeler karıştırıldıktan sonra üzerine un, şeker ve kabartma tozu ilave edilir.
3. Ardından hamur iyice yumuşayana kadar yoğrulur.
4. Hamur tek tek top haline getirilerek tepsiye dizilir.
5. Son olarak, üzerine yumurta sarısı ve çörek otu veya susam eklenerek 180 derecelik fırında 20 dakika pişirmeye gönderilir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.