You are here

Kühne Beyaz Sirke ile Atom Karnabahar Tarifi

Malzemeler:
Malzemeler:
1/2 Çay Bardağı Un
1 Çay Bardağı Süt
1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Adet Yumurta
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Toz Kırmızı Biber
1 Adet Karnabahar (Orta Boy)
4 Yemek Kaşığı Mayonez
1 Yemek Kaşığı Kühne Acı Sos
2 Yemek Kaşığı Kühne Tatlı Chili Sos
1 Diş Ezilmiş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Kühne Beyaz Sirke
Üzeri İçin:
2 Dal Taze Soğan

Nasıl Yapılır?

 

1) Bir kasede un, yumurta, sıvı yağ, süt, tuz, karabiber ve toz kırmızı biberi karıştırın.
2) Haşlanmış karnabaharları hazırladığınız karışımla karıştırın ve fırın tepsisine alıp 190 derece fırında, ara ara karıştırarak 25- 30 dakika pişirin.
3) Ayrı bir kasede mayonez, Kühne Acı Sos, Kühne Tatlı Acı Sos, ezilmiş sarımsak, toz kırmızı biber ve Kühne Beyaz Sirke’yi karıştırın.
4) Pişen karnabaharları servis kasesine alın ve üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Üzerine taze soğan serpiştirip sıcak olarak servis edin. 

Afiyet olsun!

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.