Kühne %100 Nar Ekşisi ve Kühne Elma Sirkesi ile Frambuazlı Çilekli Pavlova Tarifi
Malzemeler
6 adet yumurta beyazı
2 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı nişasta
200 gr dondurulmuş frambuaz
100 gr taze çilek
100 gr yaban mersini
Kühne Doğal Fermente Elma Sirkesi
Kühne %100 Nar Ekşisi
Nasıl Yapılır?
1. Yumurta beyazına şeker eklenerek krema kıvamına gelene kadar karıştırılır.
2. Ardından nişasta ve Kühne Doğal Fermente Elma Sirkesi eklenir.
3. Hazırlanan malzeme fırın tepsisine yerleştirilip 120 derecelik fırında 60 dakika pişmeye gönderilir.
4. Ayrı bir tencereye frambuaz, şeker ve Kühne %100 Nar Ekşisi eklenir.
5. Bir miktar şeker eklendikten sonra tüm malzemeler blenderdan geçilir.
6. Hazır olan sos, tatlının üzerine sürülür.
7. Son olarak, çilek ve yaba mersini ile süslenir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.