Kühne %100 Nar Ekşisi
250 gr üzüm yaprağı
200 gr pirinç
1 adet soğan
30 gr çam fıstığı
100 gr vişne
1 adet limon
Karabiber
Nane
Pulbiber
Tuz
Nasıl Yapılır?
1. Soğanlar küçük küçük kesilir.
2. Soğanlar kavrulur.
3. Çam fıstığı ve pirinçler eklenerek kavrulur.
4. Kuş üzümü, vişne, baharatlar, şeker ve tuz eklenir.
5. Kühne Nar Ekşisi eklenir.
6. Su eklenir, suyu çekene kadar kısık ateşte pişirilir.
7. İç harcı yaprakların içine koyup sarılır.
8. Sarmalar tencereye dizilir, su, sıvıyağ, tuz eklenir ve pişirmeye bırakılır.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.