You are here

Kühne Soya Soslu Çoban Kavurma Tarifi

Malzemeler:
750 gr kuşbaşı et
100 gr kuyruk yağı
1 tane kuru soğan
3 tane sivri biber
2 tane domates
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı toz biber veya pul biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı Kühne Soya Sosu
Tuz

Nasıl Yapılır?

 

1) Domates, biber ve soğanı doğrayın.
2) Kuyruk yağını iyice pişirin.
3) Tavanın içindekileri çıkartın.
4) Etinizi tavaya alın.
5) 1 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
6) Doğranmış sebzelerinizi ekleyip kavurun.
7) Baharatları ekleyip 10 dk daha pişirin.
8) Son olarak Kühne Soya Sosunu ekleyin ve servise hazır…

 


Youtube videomuzu izleyebilirsiniz.