2 adet yufka
2 adet levrek fileto
3 yemek kaşığı Kühne Soya Sosu
1 adet taze soğan
1/2 demet maydanoz
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tutam karabiber-tuz karışımı
500 gr kızartma yağı
Nasıl Yapılır?
1. Önce maydanoz ve soğan doğranır, balıklar iyice temizlenir. Filetoları çıkartılmış balıklar haşlanır ve minik parçalara bölünür.
2. Isıtılan tavada eritilen tereyağının üzerine parçalara bölünmüş balık eklenerek sotelenir.
3. Sotelenen balık, maydanoz, soğan ve Kühne Soya Sosu ayrı bir kaba alınıp karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
4. Hazırlanan iç harç, üçgen şeklinde kesilmiş yufkalara sarılır.
5. Son olarak, önceden kızartılmış yağda kızartılır.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.